Припомнете си най-пошлата симулация в историята на футбола (ВИДЕО)


Припомнете си най-пошлата симулация в историята на футбола (ВИДЕО)

2602 0

Централният защитник Давид Луис е спечелил редица трофеи с отбори като Бенфика, Челси и ПСЖ. Той дори помогна на Арсенал да вдигне ФА Къп и въпреки че съвсем скоро ще навърши 34 години, все още е способен да предоставя игра на световно ниво.

Въпреки това, преди 8 години той лепна срамно петно срещу името си, което вероятно скоро няма да бъде забравено от привържениците (особено от тези на Манчестър Юнайтед). Тогава той бе част от състава на Челси.

Във финалните минути на двубой между двата гранда, при резултат 1:0 за "сините" на "Олд Трафорд", бразилският бранител се превърна в истински актьор, за да изкара червен картон на своя сънародник Рафаел да Силва от Юнайтед.

Това, което втрещи още повече феновете тогава, бе самото поведение на Луис. Той открито се подигра с противника, като скришно от съдията се ухили до уши на телевизионните камери, доволен от изпросеното нарушение и червения картон, който щеше да последва.

Още тогава привържениците определиха симулацията като "най-пошлата" в историята на футбола. Припомнете си изпълнението му във видеото по-долу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички