Когато Нани лиши Кристиано Роналдо от най-красивия му гол и го вбеси (ВИДЕО)


Когато Нани лиши Кристиано Роналдо от най-красивия му гол и го вбеси (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

7131 0

Кристиано Роналдо вече се е доказал като един от най-добрите футболисти в цялата история на спорта. Той не спира да бележи попадения без значение от това в кой отбор се намира. Същевременно, португалецът неведнъж е бил на милиметри от гола, но нещо се е обърквало.

Вероятно най-популярният такъв случай е от 2010 година на двубой на националния отбор по футбол на Португалия. Тогава "мореплавателите" играят срещу Испания, а Роналдо е капитан за своя тим.

CR7 получава подаване в перспектива и овладява топката, а срещу него е Жерар Пике. Кристиано се справя по великолепен начин, оставяйки бранителя на земята. След това се справя и срещу Хаби Алонсо, а накрая красиво прехвърля Икер Касияс с прецизен изстрел.

Роналдо директно започва да празнува попадението, но тогава изведнъж неговият съотборник и приятел Нани решава да довкара топката, която и без това безспорно влизаше. В крайна сметка Нани се оказва в засада и голът се отменя, а това оставя Кристиано бесен. След мача Нани се извинява, като споделя, че не е бил наясно, че е в засада. Вижте случилото се във видеото по-долу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички