Преди 5 години: Кристиано Роналдо вкара 5 гола за разгром на Реал Мадрид! (ВИДЕО)


Преди 5 години: Кристиано Роналдо вкара 5 гола за разгром на Реал Мадрид! (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

5299 0

На днешната дата преди 5 години футболната суперзвезда Кристиано Роналдо отбеляза 5 гола в рамките на един мач. Португалският нападател се развихри с фланелката на Реал Мадрид срещу тима на Гранада в мач от Ла Лига, който бе спечелен от "кралете" с безпощадното 9:1.

На "Сантяго Бернабеу" Реал нямаше право на никакви грешки, защото бе въвлечен в жестока битка с Барселона за титлата в Испания. Кристиано Роналдо пък водеше съревнование с Лионел Меси за голмайсторския приз в Ла Лига и бе жаден за голове във всеки един мач.

Срещу тима на Гранада Роналдо започна головата си фиеста в 30-ата минута, когато удвои преднината на "лос бланкос" след гол на Гарет Бейл малко по-рано в мача. До края на полувремето Кристиано оформи своя хеттрик, който бе завършен за само осем минути.

Втората част започна с още един гол на Роналдо, който успя да се разпише и в края на мача. Още два гола за победата добави Карим Бензема, а автогол си отбеляза Диего Майнц.

Петте гола на Роналдо му помогнаха да спечели и голмайсторския приз в Ла Лига с невероятните 48 гола - с пет повече от Меси. Шампион в края на сезона обаче стана Барселона - с две точки пред Реал Мадрид. 

Припомнете си петте гола на Кристиано Роналдо срещу Гранада във видеото:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички