Когато Роналдо се обяви за най-добрия, но Шави го срина със земята


Когато Роналдо се обяви за най-добрия, но Шави го срина със земята
Снимка: Getty Images

6906 0

Кристиано Роналдо безспорно остава в историята като един от най-великите футболисти. Той самият дори е заявявал неведнъж, че се счита за най-добрия за всички времена, което не се е приемало особено добре от всички. А през един от случаите (2017 година) получи отговор от Шави, срещу когото се е изправял с фланелката на Реал Мадрид.

"Не виждам някой, който да е по-добър от мен. Никой играч не прави неща, които аз да не мога, докато виждам, че аз правя неща, които други не могат. Няма по-завършен играч от мен. Аз съм най-добрият в историята - в добрите и в лошите моменти" - споделя уверено португалецът тогава.

Шави обаче не остава очарован от тези думи и отговорът му не се забавя: "Меси прави повече неща в сравнение с Роналдо. Меси е най-добрият. Ако Кристиано се мисли за най-добрия в историята, всичко е наред, но тези от нас, които са виждали Меси да тренира... няма сравнение. Меси е най-добрият в историята, не го виждаме по друг начин".

А как Кристиано Роналдо отговори на критиките, че не помага достатъчно в защита?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички