Иванович? Киелини? Не! Най-пострадалият от ухвапване на Суарес (ВИДЕО)


Иванович? Киелини? Не! Най-пострадалият от ухвапване на Суарес (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2365 0

Едни от най-култовите и странни моменти в историята на модерния футбол са с участието на един от най-качествените съвременни нападатели Луис Суарес. Вероятно всички си спомнят необяснимите му прояви, в които е хапал свои опоненти на терена по време на двубои.

Най-много се нашумя около случая със сърбина Бранислав Иванович по време на дербито между Ливърпул и Челси отпреди години. Помним и проявата му на Световното първенство през 2014 година, когато по време на Уругвай - Италия захапа Джорджо Киелини.

Сякаш обаче най-култовият подобен случай е неговият първи, за който тогава не се говореше много. В онзи момент Суарес бе част от Аякс и го стори срещу Отман Бакал по време на шампионатен двубой. Самият Бакал говори публично през 2013 година след случилото се с Иванович:

"Видях го и не можех да повярвам. Това е нещо, за което не можеш да си представиш, че ще се случи на терена. Случи се веднъж вече. В началото помислих, че може би е било по случайност, но очевидно понякога му се случва и губи контрол. Не знам какво да кажа.

Мислех, че го е мислел, когато се извини. Мисля, че иска да спечели толкова много, че понякога губи разсъдъка си. Аз съм футболист също и това ни разсейва. За мен е по-важно да го оставя зад мен. Не принадлежи към футболния терен" - споделя тогава Бакал.

Все пак уругваецът несъмнено вече се е утвърдил като един от най-силните на своята позиция и за своето време. Неговата история е към своя край, а наскоро Луис Суарес сподели къде иска да завърши кариерата си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички