Джордан Хендерсън: Бях готов да убия Суарес в Ливърпул


Джордан Хендерсън: Бях готов да убия Суарес в Ливърпул
Снимка: Getty Images

5179 0

Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън направи любопитно признание за бившия си съотборник Луис Суарес. Хендерсън разкри, че когато е дошъл на "Анфийлд", Суарес го е смятал за играч, който не е на нивото за Ливърпул. Уругваецът често е негодувал след отигравания на Хендерсън, което е дразнило англичанина.

"Винаги давах максимума, когато дойдох в Ливърпул от Съндърланд. По това време бях много млад и имаше толкова много неща, които Луис правеше на тренировка и не ми харесваха. Той явно смяташе, че не съм достатъчно добър, за да играя в неговия отбор, постоянно вдигаше ръце към мен, сякаш казваше "Какво, по дяволите, прави този тук?!", започна Хендерсън.

"Този негов жест ми причиняваше болка. Направи го 3 пъти и един ден не издържах и избухнах. Бях готов да го убия. От този момент имахме добри отношения с него. Още в следващия мач му подадох, за да вкара. Постепенно се сближихме. Научих толкова неща от Суарес", добави още Хендерсън в интервю пред друг бивш футболист на мърсисайдци - Джейм Карагър.

Лионел Меси пък направи любопитно сравнение между Суарес и Килиан Мбапе (повече по темата четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички