Евра: При преговорите със сър Алекс чувствах все едно съм на разпит във ФБР


Евра: При преговорите със сър Алекс чувствах все едно съм на разпит във ФБР
Снимка: Getty Images

2913 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед - Патрис Евра, разказа за трудните преговори със сър Алекс Фъргюсън, които е водил, за да премине на "Олд Трафорд". Той сравни разговора с легендата с разпит от ФБР. Французинът премина в английския гранд през 2006 г. от Монако.

"Сър Алекс поговори с моя агент и се срещнахме на летището "Шарл де Гол" в Париж. Той не говореше френски, така че преговорите водеше по-скоро Дейвид Гил. Моят английски не беше добър, затова агентът ми превеждаше", започна Евра, цитиран от "Daily Mail".

"Спомням си как той (сър Алекс) задаваше въпроси от типа: "Пиеш ли?". - "Не". "Обичаш ли да ходиш по купони?". - "Понякога". "Готов ли си да не загубиш нито един мач?". - "Да". "Готов ли си дори да не завършиш наравно?". - "Да".

Имах чувството, че съм на разпит във ФБР. И когато му стиснах ръката, си помислих: "Готов съм. Ако го разочаровам, този човек ще ме убие". Така че това беше наистина впечатляващо", връща се в спомените си той.

"До трансфера в Юнайтед моят агент казваше, че сме имали варианти с Ливърпул, Интер и Юнайтед. Помня, че агентът ми беше много развълнуван и ми каза: "Патрис, това е Манчестър Юнайтед", допълва французинът. А заради кой нападател сър Алекс е нарушил собствените си правила - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички