Евра: Големи играчи изнемогваха от тренировките в Ювентус, Дани Алвеш полудя


Евра: Големи играчи изнемогваха от тренировките в Ювентус, Дани Алвеш полудя
Снимка: Getty Images/Guliver

2282 0

Бившият футболист на Ювентус Патрис Евра сподели, че в италианския гранд е тренирал най-интензивно в цялата си кариера и е бил в най-добра форма. Французинът премина при "бианконерите" на 33-годишна възраст, след като бе играл за Монако, Манчестър Юнайтед и други тимове.

"Подписах с Ювентус, когато бях на 33 години. И никога не съм тичал толкова много през живота си. Никога не съм бил в толкова срахотна форма. Дори когато бях на 20 години. Първите два месеца бяха трудни за мен. Видях някои играчи, големи играчи - те плачеха. Не можеха да се справят с тренировките", разказа Евра в своя профил в Instagram.

"Дани Алвеш играеше тики-така в Барселона. Отиде в Ювентус и полудя. Казваше: "Нуждаем се от топката". Но през първите няколко седмици от предсезона може никога да не видите топката. Ето защо е Ювентус. Когато Зинедин Зидан казва, че играчите са повръщали, това е истина. Това е истинска история", казва французинът. А ето защо Кристиано Роналдо е можел да се откаже от футбола след трансфера си в Ювентус

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички