Агентът на Роналдо посочи защо той избра Манчестър Юнайтед пред Арсенал


Агентът на Роналдо посочи защо той избра Манчестър Юнайтед пред Арсенал
Снимка: Getty Images/Guliver

4593 0

Агентът на Кристиано Роналдо - Жорже Мендеш, разказа защо преди 17 години клиентът му отхвърли Арсенал и премина в Манчестър Юнайтед. Че португалецът е бил близо до "артилеристите" е разказвал както Арсен Венгер, така и самият Роналдо. Според Мендеш, ключовият фактор, повлиял на решението на бъдещата звезда е станала личността на легендарния мениджър на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън.

"Винаги съм смятал, че в крайна сметка треньорът е най-важният компонент на всеки трансфер. Кристиано Роналдо е идеалният пример за това. Всеки клуб искаше да го получи, но всички искаха той да се върне в Спортинг за сезон под наем", разказа Мендеш, цитиран от "The Independent".

"Единственият човек, който се оказа готов да го вземе веднага по това време беше сър Алекс Фъргюсън и не се съмнявах, че това е най-добрият вариант. Без никакво колебание реших, че Манчестър Юнайтед е идеалният клуб за него", допълва агентът. А каква интересна история за Роналдо от престоя му на "Олд Трафорд" разказа Питър Крауч вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички