"Огледалце, огледалце на стената, кой е най-красивият на Земята?"


"Огледалце, огледалце на стената, кой е най-красивият на Земята?"
Снимка: Getty Images/Guliver

9877 0

Да бъдеш най-добрия изисква огромни саможертви. Ако не вярвате, може да попитате Кристиано Роналдо, който вече дълги години е един от двамата най-успешни футболисти на планетата.

Наскоро Роналдо направи любопитно изказване, като заяви, че ще продължи да се грижи по най-добрия начин за тялото си и ако то му позволи, би искал да играе на най-високо ниво в следващите осем години. Наскоро бе разкрито, че Кристиано спи по 8 часа всеки ден, което му дава достатъчно време да се възстанови от тренировките. Освен това той пие огромно количество течности, а също така се храни и със специален режим, изготвен за него.

Щом пристигне на стадиона обаче "традициите" му са напълно различни. Легендата на Манчестър Юнайтед и Англия Уейн Рууни наскоро разкри, че португалецът обичал да седи пред огледалото и по този начин си подобрява психическото състояние. Питър Крауч обаче влезе още по-дълбоко в историите за Роналдо.

СОЛСКЯЕР ИЗНЕНАДА С ИЗБОРА СИ ЗА КАПИТАН ЗА НОВИЯ СЕЗОН

"Рио Фърдинанд ни разказваше истории за това как Кристиано Роналдо седял пред огледалото гол, прокарвал ръката през косата си и казвал: Уау. Аз съм толкова красив", споделя Крауч пред "Daily Mail".

"Останалите играчи на Манчестър Юнайтед се опитвали да го "свалят на земята: Какво от това? Лео Меси е по-добър играч от теб.

Тогава обаче Кристиано просто вдигал рамене, усмихвал се и казвал: Е, да. Но Меси не изглежда по този начин", довършва историята си Крауч.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички