5-те най-велики момента в кариерата на Бербатов за Манчестър Юнайтед


5-те най-велики момента в кариерата на Бербатов за Манчестър Юнайтед
Снимка: Guliver/GEtty Images

3132 0

В своята богата кариера на професионален футболист Димитър Бербатов е постигнал множество успехи, които са били поводи за гордост и радост на цяла България. Безспорно най-силните години на Берба преминаха в тима на английския гранд Манчестър Юнайтед, когато под ръководството на сър Алекс Фъргюсън "дяволите" се превърнаха в абсолютен хегемон на Острова.

Бербатов успя да се докаже като един от най-добрите нападатели в световен мащаб, който носеше нещо различно с изключителния си поглед върху играта. На терена българинът неведнъж е показвал магически моменти, които са оставали в захлас и най-големите съперници на Юнайтед. Кои обаче са 5-те най-велики момента в кариерата на Бербатов в Манчестър Юнайтед?

Фейсбук страницата Manchester United Latest News публикува видео, на което представи техния топ 5 в кариерата на Бербатов. На пето място е поставена изключителната асистенция на Митко за Кристиано Роналдо срещу Уест Хям. Под №4 е класирано неговото късно попадение срещу Блекпул.

На трето място е първият гол на Бербатов с фланелката на Манчестър Юнайтед. На второ място е поставен изключителният хеттрик на Бербатов срещу кръвния враг на "дяволите" - Ливърпул, като един от головете бе с акробатична задна ножица. За най-велик момент в кариерата на Бербатов в Юнайтед е определен мачът с Блекбърн, в който българинът вкарва 5 гола. Насладете се на 5-те велики момента във видеото!

Наскоро Бербатов коментира какво би се случило, ако получи покана да работи като треньор в Манчестър Юнайтед (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички