Бербатов възмутен от прегръдките между играчите на Юнайтед и Сити


Бербатов възмутен от прегръдките между играчите на Юнайтед и Сити
Снимка: LAP.bg

1288 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов беше ужасен, когато видя е бил ужасен, когато е видял, че играчите на бившия му клуб прегръщат колегите си от Манчестър Сити на полуфинала за Купата на Лигата.

Сити победи с 2:0, за да резервира мястото си на "Уембли" за финал срещу Тотнъм на Жозе Моуриньо, но Бербатов не останал впечатлен от видяното. "Понякога, когато имате тези дербита във важни мачове, не става въпрос за инерция или форма. Става въпрос за това колко много го искате, колко умни и хитри са играчите, ако е необходимо използвайте някакви мръсни трикове, правете каквото и да е необходимо е да се спечели.

"Понякога трябва да бъдеш такъв и, както каза Жозе Моуриньо, трябва да си копеле, за да печелиш трофеи. Не виждам достатъчно от Юнайтед в тези големи мачове. Рой Кийн говори за това колко шокиран е той, тъй като играчите се прегръщат един след друг след последното дерби в Манчестър. Съгласен съм с него. Какво по дяволите, това е дерби, излез там и спечели.

"Липсва им някой, който е "мръсен" в отбора, някой, който може да покаже агресията, която би им осигурила предимство. Юнайтед понякога е твърде добър".   Наскоро Бербатов "подсказа" на Манчестър Юнайтед кой бранител трябва да привлече (подробности вижте тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички