Сър Алекс Фъргюсън разкри кои са моментите, за които съжалява най-много


Сър Алекс Фъргюсън разкри кои са моментите, за които съжалява най-много
Снимка: Getty Images / Guliver

7630 0

Сър Алекс Фъргюсън бе начело на Манчестър Юнайтед в продължение на 27 години и въпреки многобройните поводи за радост, които е имал в клуба, той не скри, че съжалява за някои моменти:

„По темата за моментите, за които съжалявам, се сещам за отбора през 1994 година. Защитната четворка в този състав остаря заедно. Това е нещо ужасно, което може да се случи на един мениджър, защото тези момчета бяха фантастични. Пол Паркър, Стив Бърс, Гари Палистър и Денис Ъруин. Те ми дадоха всичко за девет или десет години. Всичко се вижда на терена. Те не го виждаха, но аз - да. Моят проблем беше какво мога аз да направя за тях? Успях да има организирам трансфери и те се справиха добре, но беше много, много трудно да им го кажа.“

„Същото е, когато трябва да кажеш на някой млад играч, че трябва да си ходи. Това е най-лошото нещо. Всички амбиции, надежди и желания на тези младежи е да играят за Манчестър Юнайтед през 75 000 и да отидат на финал на "Уембли". Това е амбицията на всяко дете, което дойде в Манчестър Юнайтед. Когато трябва да му го отнемеш, е много, много болезнено. Мразех тези моменти", - заяви Алекс Фъргюсън в интервю в навечерието на излизането на документалния филм за него - “Сър Алекс Фъргюсън: Никога не се поддавай”.

Вижте ТУК как 18-годишния Пол Погба беше изгонен за неправилно изпълнена дузпа!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички