Кристиано Роналдо отпътува за Португалия, за да види майка си


Кристиано Роналдо отпътува за Португалия, за да види майка си
Снимка: Guliver/GettyImages

1925 0

Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо пропусна днешната тренировка на отбора, тъй като е отпътувал за Медейра да види майка си. По-рано днес португалските медии съобщиха, че е получила инсулт и е в болница.

"Всичко това, което може да кажем на този етап, е, че той не тренира с нас поради лични причини“, разкриха от Юве за AFP, без да дават допълнителна информация. Според информациите, 65-годишната жена е в съзнание и стабилно състояние в болницата във Фуншал.

Според Diario de Noticias da Madeira, Роналдо се очаква да се завърне до Фуншал, столица на португалския остров, лежащ на Атлантическия океан, пристигайки във вторник следобед и заминавайки обратно до Италия в сряда сутрин, за да бъде наличен за полуфиналния реванш за Купата на Италия срещу Милан.

През 2007 година майката на футболиста на Ювентус вече победи рака на гърдата. Тогава й бе направена операция, като бе премахнат тумор от дясната ѝ гърда. След това Авейро се подложи на лъчетерапия, която бе успешна. В началото на 2019 година съобщи, че за втори път се бори с това заболяване.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички