Отстраниха капитан на мексикански тим заради купон в стил "Наркос" и Ел Чапо


Отстраниха капитан на мексикански тим заради купон в стил "Наркос" и Ел Чапо
Снимка: Getty Images

1803 0

Странна история дойде от Мексико. Тя разказва, че капитанът на известен тамошен клуб е бил отстранен от състава заради начина, по който е отпразнувал рождения ден на сина си.

Въпросният футболист е Хулио Домингес от Крус Асул. Бившият мексикански национал е организирал парти в стил сериала "Наркос" вчест на 12-годишния си син. Гостите на празника са държали оръжия-играчки, били са облечени във фланелки на Крус Асул и са носили шапки с надпис "JGL" - инициалите на мексиканския наркобос Хоакин Гусман Лоера, по прякор Ел Чапо.

Няколко часа преди партито в мексиканския щат Синалоа загинаха 19 членове на банда и бе арестуван синът на наркобарона Овидио. Това стана факт след специална операция на властите.

След като снимки от купона на Домингес се появиха в социалните мрежи, феновете на Крус Асул ги намериха за неуместни. Някои от тях призоваха клуба да разтрогне с футболиста. Впоследствие Домингес се извини и обясни, че той и семейството му не подкрепят насилието под каквато и да е форма.

Към момента мексиканската лига разследва случилото се. Домингес е заплашен от наказание както от страна на клуба, така и на лигата. Защитникът не взе участие в мача на Крус Асул срещу Тихуана миналия петък.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички