СНИМКА: Звезда на Барселона и Испания живее с бездомно куче от България


СНИМКА: Звезда на Барселона и Испания живее с бездомно куче от България
Снимка: Getty Images

3246 0

Любопитно разкритие за една от звездите на Барселона и Испания - Феран Торес, направи изданието heraldo.es. Тя прави връзка между испанския национал и България.

Оказа се, че нападателят е осиновил куче от нашата страна, което е кръстил Майло. Това се случва докато е в Англия, където игра за Манчестър Сити. Предполага се, че българското бездомниче сега живее със звездата в Барселона, където понастоящем Феран играе за каталунците.

Изданието съобщава, че испанецът е чувствителен към съдбата не бездомните кучета и е осиновил още две. Четирикраките любимци Мини и Луна живеят при сестра му Аранта във Валенсия. Торес е и посланик на фондация "Дивите сърца", която помага да се сложи край на страданията на кучета без стопани.

"Мисля, че ако зависеше от сестра ми и мен, щяхме да вземем всяко едно куче, което видим на улицата, у дома", казва футболистът. Той разкрива, че с Майло споделят много хубави моменти и дори играят футбол заедно. 

Нeraldo.es припомня още един любопитен факт за испанския национал. 22-годишният футболист е празнувал само 5 свои рождени дни досега, тъй като е роден на 29 февруари. Последния си купон по този случай нападателят е имал през 2020 г., а следващият ще бъде през 2024 година. А ето какво предупреждение отправи към него треньорът на Испания Луис Енрике.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички