Непобеден боксьор едва не се самоуби след наказание заради... яйца


Непобеден боксьор едва не се самоуби след наказание заради... яйца
Снимка: Getty Images

1515 0

Британският боксьор в полусредна категория Конър Бен, който е непобеден на ринга в 21 мача, призна, че е обмислял да сложи край на живота си. Повод за това е станало наказание, което е можело да прекрати много рано кариерата му.

През октомври миналата година 26-годишният Бен беше замесен в допинг скандал. Той беше уличен в употреба на кломифен, което се съдържа в лекарства за безплодие. Боецът беше заплашен от 4-годишна дисквалификация.

В крайна сметка британецът беше оправдан, а шефовете на WBC изразиха увереност, че той не е взел забранено вещество и че се е провалил на два допинг теста, защото е ял твърде много кокоши яйца.

"Изпитвам болка. Не мислех, че ще преживея този период. Трудно е, защото се чувствам сякаш съм осъден на смърт за нещо, което дори не съм направил. Чувствах как седем години упорит труд и саможертва бяха просто съсипани поради нечия некомпетентност. Беше трудно за семейството", призна Бен пред talkSPORT.

"Мислех, че няма да стигна до следващия ден. Имах мисли за самоубийство. И това ме натъжава сега, защото не знам как станах толков зле. Попаднах в много лоша ситуация", споделя боксьорът. А ето как купон доведе до отстраняването на капитана на мексикански тим

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички