18+: Футболистът, който обичаше топката толкова, колкото и порното


18+: Футболистът, който обичаше топката толкова, колкото и порното
Снимка: Instagram

3501 0

Във футбола има един играч, който е по-известен с кариерата си в порното, отколкото в любимата ни игра. Това е италианецът Давиде Йовинела, който до 24-годишна възраст играе в четвърта дивизия на Ботуша и няма големи перспективи да стане топ играч.

Единственият вариант да играе на по-високо ниво - Серия С, е провален от агента му, който иска твърде висок процент от сделката за себе си. И все пак Йовинела намира начин да стане известен. Той напуска футбола, за да направи име във филмите за възрастни.

Италианецът признава, че винаги е бил привлечен от хубавия живот, а заплатата в скромния Помилиано не е достатъчна, за да му го осигури. Давиде започва да се оглежда къде може да изкара повечко пари и случайно попада на кастинг от академията на легендарния режисьор и продуцент на порно филми Роко Сифреди.

"Защо не? Обичам жените и секса", минава през главата на Йовинела. И той попълва заявление за участие, а по-късно преминава и кастинг във Флоренция. "Трябваше да покажа, че мога да работя в кадър с три или четири момичета. Аз можех", връща се той след време към този момент в интервю.

Но шансовете все още са малки, тъй като кандидатите са над 3000. Няколко дни по-късно обаче футболистът получава обаждане от Сифреди. "Роко каза, че имам голям потенциал и настоява да работя за неговата продуцентска компания. Но за целта трябва да се преместя в Будапеща, за да пробия в тази индустрия", казва актьорът.

Нападателят моментално опакова куфара си и отива в унгарската столица, като възнамерява там да продължи да играе футбол в някой местен тим. Сифреди му предлага псевдонима Давиде Монтана.

"В първата ми сцена бях изключително елегантен и облечен изцяло в бяло. Точно като героя на Ал Пачино във филма "Scarface", казва той след време.

Новият бизнес му носи както удоволствие, така и пари. Той печели до 1500 евро за един снимачен ден. Тогава възниква един проблем: той не иска да се разделя с футбола, но не може да си намери отбор. Трябва да редува мачове и тренировки със снимки, както и често да пътува от Будапеща до Италия и обратно. Помилиано не харесва тази програма и му прекратява договора. Така Давиде Монтана побеждава Давиде Йовинела.

Футболистът-актьор винаги си спомня с топлота за работата със Сифреди: "Той е един от най-важните хора в живота ми. Треньорите ме научиха да уважавам противниците, Роко Сифреди ме научи да уважавам жените. Това беше първата препоръка, която ми даде. Той преподаваше, обясняваше. Маестро".

Но Йовинела не спира да мисли за футбола. "Все едно да напуснеш бившата, но продължиш да вехнеш по нея", споделя той.

Давиде играе в 20 филма на известния режисьор и продуцент на порно и дори е номиниран за порно "Оскар", но в крайна сметка осъзнава, че не иска да прави това цял живот. "Ако бях продължил кариерата си, тогава успехът щеше да е гарантиран. Но това не е лесен занаят: трябваше да се откажа от семейството и футбола, тоест да направя твърде сериозни лични компромиси. Не бях готов за това".

Така Йовинела се завръща във футбола, сега той отново играе за Помилиано и често дава секс съвети на съотборниците си. "Убедих ги, че сексът преди мача не вреди на физическата форма. Търсите точните думи, говорите за специални пози или как да издържите по-дълго. Понякога дори съперниците ме питат за това".

В същото време италианецът продължава да се снима, но не във филми за възрастни. Той се появява в епизод на италианска комедия и участва в риалити шоу на "Discovery". Започва и бизнес, като отваря агенция за модели.

Близките на Давиде казват, че той е можел да успее във футбола, но твърде много е обичал красивия живот. Можел е и да стане порно звезда, но пък твърде много е обичал футбола, за да затвори тази глава от живота си. Може би сега Йовинела е открил идеалния баланс между вниманието и любимата си игра. Сега той не трябва да избира между едното и другото. А ето как си изкара Христо Стоичков в богатия Ал Насър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички