Любопитно: Роман Абрамович върти любов с млада дама с украински произход


Любопитно: Роман Абрамович върти любов с млада дама с украински произход
Снимка: Instagram

14949 0

Руският милиардер Роман Абрамович има интимна връзка с 25-годишна красавица, твърди "The Sun" в неотдавнашен свой материал. По-интересното е, че изгората на доскорошния собственик на Челси, пострадал след санкциите срещу него заради връзката му с Владимир Путин, е с украински произход.

Любимата на бизнесмена е актриса, името ѝ е Александра Корендюк. В Русия тя е телевизионна звезда и се изявява в риалити предаване. Връзката между 55-годишния руснак и младата актриса не е официално потвърдена, но според руската светска журналистка Божена Ринска тя е факт.

Журналистката твърди, че любовната история между двамата започва съвсем скоро - през октомври 2021 година. "Новата приятелка на Роман Абрамович е много интересна. Има малко информация за момичето, но се говори, че тя е основател на компания в музикалната индустрия. Александра се е изявявала и в ролята на домакиня в два епизода на руски сериал", споделя Ринска.

Британският таблоид пише, че красавицата предпочита да води затворен начин на живот и че фамилията ѝ има украински корени. "Ирония на съдбата е, че Абрамович има връзка с дама с украински произход, точно когато е подложен на санкции заради войната и връзките си с Путин. Тя е красива и не е трудно да се разбере с какво е успяла да завладее сърцето на Роман. Техният роман продължава около година", споделя техен източник. А защо Абрамович не случи с дъщерите си четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички