Роман Абрамович не случи с дъщерите от втория си брак


Роман Абрамович не случи с дъщерите от втория си брак
Снимка: Instagram

29657 0

Роман Абрамович, който още се води собственик на Челси, няма късмет с дъщерите си, за които му се налага да харчи луди пари, за да угодява на прищявките им, установи "The Sun" след проучване.

Най-голямата наследница на милиардера- 29-годишната Анна, днес живее в Ню Йорк, но не е ясно с какво точно се занимава. Тя е завършила философия в Колумбийския университет, от дете живее в лукс, а на училище е ходела с хеликоптер или лимузина. На 18 години решава да се омъжи за приятеля си Николай Лазарев, но бащата не позволява и двойката се разделя. След това Анна има връзка с известния безделник Калъм Бест. За 18-ата си годишнина вдига купон за 100 000 паунда.

Не малко главоболия на татко си докарва и 26-годишната София, която също прави бляскави купони, на които кани хора като децата на семейство Бекъм. Любима дестинация на блондинката са Малдивите, където отсяда в хотел за 3000 паунда нощувката. София е завършила мениджмънт, но баща ѝ я издържа. Тя има слабост към конете, като вече има 3 състезателни.

20-годишната Арина също е доста разглезена и също има свой кон, при това шампион, струващ 50 000 паунда. Покрай войната момичето се преселило в Австралия, разбира се, на разноските на баща си.

За сметка на това Абрамович е случил на синове. Най-големият му син Аркадий е на 27 г. и е основател и собственик на компания за управление на ценни книжа и капитали, както и на нефтената фирма "Газпром Нефт". Аркадий е голям фен на футбола и има намерение да си купи собствен футболен клуб.

18-годишният Иля, който е последното дете на Абрамович от втория му брак, е на 18 години. Той предпочита да учи и не се показва много в светските среди.

С третата си съпруга Дария Жукова Роман има 2 деца - 11-годишният Аарон и 7-годишната Лиа Лу. А на каква скъпа яхта се наслаждава руският милиардер четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички