Хетеро ММА боец мастурбирал за мъже, за да финансира кариерата си


Хетеро ММА боец мастурбирал за мъже, за да финансира кариерата си
Снимка: Instagram

5577 0

Бившият боец на UFC Йошинори Хори призна, че е направил голям компромис със себе си, за да изкара пари и да подкрепи кариерата си в смесените бойни изкуства. Японецът посочи, че е имал сексуален контакт с мъж, но без да става ясно какъв точно е бил той.

"Преди пет години, когато бях с приятел, ми казаха, че мога да спечеля пари от проста мастурбация в Шибуе. Последвах ги, но помислих, че това прилича на видео за възрастни! Казаха ми да си скрия лицето и обясниха, че това не е така, но ме измамиха по много начини", написа боецът в Туитър.

"Нямах пари и наистина исках да се занимавам с бойни изкуства самостоятелно. За по-малко от час получих 20 000 йени (153 евро), но бяха доста пари. Това надхвърли заплащането ми за два работни по осем часа, в които стоях прав. Сега е доста болезнено, но мога да преследвам мечтата си, докато съм жив. И аз харесвам жени, не гейове! Спечелих пари, за да живея и да практикувам бойни изкуства", допълни Хори.

В професионалната си кариера японският боец има 12 победи и 3 загуби. В UFC той проведе само една битка - загуба с нокаут от Хаким Давод през 2019 година. В момента Хори е представител на "Rizin" и е в серия от 3 победи. А коя футболистка започна да си пуска голи снимки в OnlyFans четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички