Бивш ММА боец бе застрелян в САЩ след кървава семейна драма


Бивш ММА боец бе застрелян в САЩ след кървава семейна драма
Снимка: Getty Images/Guliver

2938 0

Бившият състезател в смесените бойни спортове (ММА) Тайлър Ийст е бил застрелян и убит в близост до Албъкърки, Ню Мексико, САЩ, съобщи местната полиция. 30-годишният Ийст има общо 21 двубоя в ММА в периода 2009-2016 година, в които записва 15 победи и 6 загуби, а брат му Кори Ийст участва и в най-престижната верига в спорта UFC.

Ийст е намерен мъртъв от полицията в понеделник в дома си в Лос Лунас, което се намира на около 40 километра южно от Албъкърки. Простреляна е била и неговата приятелка, която е в стабилно състояние в болница в Албъкърки.

Според Бюрото за разследване на Ню Мексико самият Ийст е застрелял партньорката си след семеен скандал и я е извлачил извън къщата, където на свой ред е бил застрелян от друг човек, който е живеел на същото място. Впоследствие вторият мъж е избягал от местопрестъплението. Ийст е бил мъртъв при пристигането на полицията.

През последните 12 години Тайлър Ийст е има редица проблеми с полицията, включително за побой, домашно насилие, използване на фалшиви лични документи, отвличане, обир и подкупване на свидетел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички