Атанас Пашев пред Sportlive.bg: Феновете ни ще бъдат голям фактор срещу АПОЕЛ! Неделев липсва много


Атанас Пашев пред Sportlive.bg: Феновете ни ще бъдат голям фактор срещу АПОЕЛ! Неделев липсва много
Снимка: Атанас Пашев

2665 0

Легендарното крило на Ботев Пловдив Атанас Пашев се надява, че „канарчетата“ ще успеят да отстранят АПОЕЛ Никозия. Хората на Азрудин Валентич се изправят срещу кипърския гранд във втория квалификационен кръг на Лига на конференциите, като първата среща е утре. Пашев сподели пред Sportlive.bg очакванията си, като изтъкна и забелязващата се липса на претърпелия тежка операция Тодор Неделев от състава на „жълто-черните“.

Вижда се, че Тошко липсва. След двете загуби би трябвало да акцентираме върху утрешния мач. Усилията ще се хвърлят към него, защото за клуба и двубоите в Европа са важни, както тези в първенството“, коментира Пашев.

АПОЕЛ е добър отбор. Разполагат с немалко чужденци. Сигурен съм, че нашият щаб ги е разузнал щателно и ще им даде максимално добър отпор. Надявам се, че ще излезем крайни победители“, продължи легендарният футболист, който в момента е селекционер към академията на Ботев Пловдив.

Феновете ни са голям фактор във всеки мач. Те са стимул и подкрепа за самите футболисти. Това ще е коренно различен мач от тези с Хебър и Ботев Враца. Очаквам и мотивацията да е на по-високо ниво. Разполагаме с качествен отбор, но имаме и няколко контузени и отсъстващи играчи, което го изтъкна и треньорът Валентич“, обяви той.

Нужно е докато се възстанови да се търси креативния халф. Вижда се, че Тошко липсва и в първенството. Важното е Господ здраве да му дава“, каза Пашев по повод осезаемата липса на Неделев, който пострада тежко при катастрофа с националния отбор в Грузия миналия месец.

 „Старая се да бъда максимално полезен. Школата ни работи добре. Имаме перфектен методист в лицето на Даниел Коен и вече се работи по съвсем друг начин в академията на клуба“, завърши легендата на „канарчетата“.

А ето какво каза бивша звезда на Ботев Пд и АПОЕЛ Никозия преди сблъсъка от Лигата на конференциите.

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички