Валентич преди АПОЕЛ: Напрежението в Ботев Пловдив е едно и също преди всеки мач


Валентич преди АПОЕЛ: Напрежението в Ботев Пловдив е едно и също преди всеки мач
Снимка: Botevplovdiv

1114 0

„Това ще е моят треньорски дебют в европейските турнири. Като футболист съм играл. Мачът е мач, независимо от ранга на състезанието. Готвим се като за всеки един двубой, напрежението е едно и също“, обяви треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич на официалната пресконференция преди първия мач срещу АПОЕЛ Никозия от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

„Всичко опира до анализирането на играта. Имаме много млади играчи, които не са играли на европейско равнище и има върху какво да работим и да се тревожим“, добави той.

"Мартин Секулич е изключителен играч, който може да ни помогне много на Ботев Пд. След Атанас Илиев ние не сме имали нападател, който да има такива показатели. Той идва след една дълга почивка. Нямах намерение да го пускам срещу Ботев Враца в самото начало на второто полувреме. Радваме се, че той е с нас, защото беше изключително трудно да намерим нападател в рамките на нашия бюджет“, смята Валентич.

Ето какво следва за Ботев в Европа, ако отстрани АПОЕЛ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички