"Нямам никакви оплаквания": Тодор Неделев е близо до завръщане във футбола


"Нямам никакви оплаквания": Тодор Неделев е близо до завръщане във футбола
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

4336 0

Възстановяването на звездата на Ботев Пловдив и националния отбор на България - Тодор Неделев, върви повече от добре и съвсем скоро той може да се завърне към тренировките!

29-годишният футболист разкри, че няма никакви оплаквания и лекарите са му позволили да говори по мобилен телефон и да гледа телевизия:

"Чувствам се добре и нямам никакви оплаквания. Лекарите, с които говорех, също ме успокояват и твърдят, че съм напълно възстановен. Вече ми разрешават да говоря по телефона, да гледам телевизия, общо взето всичко...", каза Неделев, цитиран от "Мач Телеграф".

Възможно е атакуващият играч на "канарчетата" да започне да тренира с топка през следващата седмица (25-31 юли), но това ще бъде решено след преглед на скенер, който е насрочен за понеделник (25 юли).

*Припомняме, че в началото на месец юни Тошко пострада тежко при катастрофа на един от автобусите, с които бяха превозвани "лъвовете" преди гостуването на Грузия в Тбилиси в мач от турнира Лига на нациите.

Наложи се спешна операция, която бе извършена перфектно от професор Шота Ингороква, а след известен престой в болница българинът се прибра със специален самолет, за да продължи своето възстановяване близо до семейството си.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички