Вече могат да бъдат закупени билети за финалния мач на Мондиал 2022


Вече могат да бъдат закупени билети за финалния мач на Мондиал 2022
Снимка: Guliver/GettyImages

3310 0

През 2022г. Световното първенство по футбол ще се проведе за пръв път в Близкия изток. Домакин на надпреварата ще бъде Катар, като за целта в страната бяха построени 8 нови стадиона, които да приемат мачовете от турнира, който ще се проведе между 21 ноември и 18 декември догодина.

Междувременно стана ясно, че вече е възможно човек да се сдобие с билети за финалната среща, която ще се изиграе на стадион Лусаил. Съоръжението предстои да бъде завършено окончателно през месец май тази година, а капацитетът му ще бъде 80 000 зрители.

Официалният партньор на ФИФА по разпространяването и продажбата на билети MATCH Hospitality вече обяви луксозни пакети за финалната среща. Срещу цената от 42 270 паунда, двама души могат да наблюдават на живо спора за най-престижния трофей в света на футбола. В обявената цена влизат едни от най-добрите места на трибуните, а също така и меню, включващо шестстепенно хранене и напитки от бара.

Уебсайтът също така предлага „преференциално запазено паркиране и изключителен възпоменателен подарък“, въпреки че какъв ще бъде подаръкът на този етап остава изненада.

От ФИФА също така поясняват, че MATCH Hospitality е единствената компания в света, която е упълномощена от нея да предлага и гарантира ексклузивни пакети за гостоприемство, включващи билети за всеки мач от Световното първенство по футбол в Катар, директно или чрез назначените от него агенти по продажбите.

А каква нова технология смята да изпробва ФИФА в Катар, вижте ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички