Шави притеснен за Барселона след "един от най-лошите мачове в последните години"


Шави притеснен за Барселона след "един от най-лошите мачове в последните години"
Снимка: Getty Images

4487 0

Наставникът на Барселона Шави призна, че отборът не е играл добре срещу Шахтьор Донецк и заслужено е загубил. Дори определи двубоя като един от най-лошите от последните години.

Лош момент за Барселона

"Намираме се лош момент от представянето ни. Губим топката, не владеем успешно и не атакуваме. Това е един от най-лошите мачове, които си спомням през последните години. В лош момент сме и трябва да го признаем", заяви Шави след мача. 

"Разчитаме на себе си и следващият мач е у дома срещу Порто. Там можем да го постигнем математически и да се класираме. Напоследък играхме много добър футбол. Това е психически проблем. Нито физически, нито игрови".

Шави притеснен от едно нещо заради играчите

"Не е нужно да губят увереност. Можем да признаем, че сме в малък футболен спад. Трябва да се възстановим. Не мисля за почивката. Мисля за връщането на играчите. Положителното е, че няма нищо загубено. Най-много ме притеснява самочувствието на футболистите, а не почивката."

"Шахтьор се защитаваше добре и се справяше добре в преходите. Не можем да се предадем. Изиграхме два лоши мача и поражението е заслужено. След две години без класиране за осминафиналите днес е пропусната възможност, дойде в  най-неподходящият момент". А самият Шави записа антирекорд в двубоя срещу Шахтьор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички