"Гении!": УЕФА сравни магията на Стоичков и Бербатов (ВИДЕО)


"Гении!": УЕФА сравни магията на Стоичков и Бербатов (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

4702 0

Двама от най-успешните футболисти в историята на българския футбол - Христо Стоичков и Димитър Бербатов, попаднаха в полезрението на УЕФА и бяха определени за "гении" от европейската футболна централа. УЕФА, под чиято егида се провежда Шампионска лига, избра два магически момента от кариерите на Стоичков и Бербатов, за да ги припомни на феновете в социалните мрежи.

От УЕФА подбраха сходни голове на Стоичков и Бербатов, предизвиквайки феновете да изберат кой от двамата се е справил по-добре в конкретната ситуация. Гениалното попадение на Камата с екипа на Барселона е от сезон 1993/94 във вратата на Аустрия (Виена), докато голът на Бербатов идва десетилетие по-късно - през сезон 2004/05, когато е играч на Байер Леверкузен и вкарва на Рома.

"Гении в действие! Кой го направи по-добре: Христо Стоичков или Димитър Бербатов", питат от УЕФА в своя профил в Туитър. Еднозначен отговор обаче едва ли може да се даде, а и сякаш няма смисъл от сравнения. Двама велики български футболисти, които с изявите си на терена заслужиха уважението на феновете не само в България, но и в цял свят.

ОЩЕ: 5-ТЕ НАЙ-ВЕЛИКИ МОМЕНТА ЗА БЕРБАТОВ В МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички