Стоичков поласка българките и заплаши коронавируса с левачката


Стоичков поласка българките и заплаши коронавируса с левачката
Снимка: LAP.bg

1687 0

Голямата футболна легенда на България Христо Стоичков използва социалната мрежа Фейсбук, за да отправи поздрав към сънародниците си по случай настъпването на 2021 година. Камата публикува дълго, забавно и мило обръщение към българите, в което ги надъха за справяне с проблемите, пред които 2020 г. ни изправи.

Бившата звезда на ЦСКА и Барселона отправи кавалерски комплимент към българките и намекна, че много слуша своята дългогодишна половинка Марияна. Ето какво написа Стоичков:

"Честита Нова година, приятели! Бъдете здрави и се забавлявайте. Чакат ви европейско, олимпиада и много много приятни емоции. Разбира се, ще има и кофти моменти, но на тях и на коронавируса ще им бием шута през 2021-ва. Аз с левачката, а вие може и с деснячката.

На българките със сигурност ще е лесно – когато си красив няма как да не се оправиш в живота. На мъжете ще си позволя да кажа - стиснете юмруци и напред срещу проблемите. Съдбата обича смелите!

Разбира се, трябва да имате и Вариант Б при решаване на важните проблеми. Преди да ги разрешите първо слушайте сърцето си, после ума си и накрая направете …както ви казва жена ви. Работи, повярвайте. Усмихнете се, Нова година е! Тя ще ни донесе късмет, сигурен съм. Бъдете благословени и щастливи!

Ваш Христо Стоичков!"    А ето какво мисли той за произхода на коронавируса. 

Честита Нова година, приятели! 🍷Бъдете здрави и се забавлявайте. Чакат ви европейско, олимпиада и много много приятни...

Публикувахте от H8S Hristo Stoichkov в Четвъртък, 31 декември 2020 г.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички