Ван Дайк обяви своя топ 5 на играчи от Висшата лига без съотборниците му


Ван Дайк обяви своя топ 5 на играчи от Висшата лига без съотборниците му
Снимка: Getty Images/Guliver

15037 0

Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк състави свой топ 5 на футболистите във Висшата лига. Към него имаше условие да не включва в този топ 5 свои съотборници и да използва схемата 1-2-1. Ето какво избра нидерландецът:

Вратар: Едерсон (Манчестър Сити) Мисля, че той е изключителен вратар. Видяхме много добри изяви на вратарите през този сезон, но Едерсон беше първи сред тях. Въпреки това, той отстъпва на Алисон, който остава номер едно".

Защитник: Аймерик Лапорт (Манчестър Сити) "Той показва колко е важен за Сити. Страхотен защитник. Много, много добър на поста си".

Полузащитник: Кевин Де Бройне (Манчестър Сити) "Излиза, че тук са само играчи на Сити. Но за Де Бройне няма нужда да се говори много. На първо място, Кевин е добър човек, но в същото време е изключителен футболист. Изпитвам само уважение към него. Фантастичен играч".

Крило: Сон Хюн Мин (Тотнъм) "Той е бърз, силен, излиза на терена, за да превърне живота на защитника в ад. Завършването му с десния, с левия крак е просто невероятно. Така че, мисля, че ще го избера".

Нападател: Пиер-Емерик Обамеянг "Лаказет и Обаменяг са фантастиччно нападателно дуо. Мога да включа и Агуеро, но мисля, че Обамеянг е добър нападател и цифрите го показват от момента на пристигането му в Арсенал". А какъв е идеалният състав за сезона от топ 5 първенствата на Европа вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички