Големият подарък на Мондиал 2022 | Топ коефициенти за "нарисувани" срещи (ВИДЕО)


Големият подарък на Мондиал 2022 | Топ коефициенти за "нарисувани" срещи (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2301 0

Най-новото предаване на SportLive, осъществяващо се с подкрепата на Sesame.bg, продължава и в третия ден от Световното първенство 2022. След първия кръг дамата сред състезателите - Виктория Георгиева, поведе във временното класиране, след като записа две успешни прогнози от направени общо три.

Тя събра 1093 точки, докато вторият в подреждането до момента - Стефан Йорданов, покачи актива си с 10 точки и вече има 1010 (след позната една от общо две прогнози). Най-неуспешен в своето представяне от първия кръг на прогнозите бе един от новите членове в екипа на SportLive - Кристиян Иванов, който сполучи само с една от двете срещи, които избра да прогнозира. Той остава последен с 987 точки.

Тримата състезатели се завърнаха с нова доза предложения. Лидерът във временното класиране Вики вярва, че "гаучосите" ще се представят повече от убедително и избра смел пазар, поставяйки 100 точки - какъв е той, разберете във видеото по-долу в материала (където ще видите и не по-малко "агресивното" предположение за Дания).

Стефан избра същите срещи, но отново се отличи със своите нестандартни предположения. Едно от тях касае голямата звезда на Аржентина Лионел Меси, и то не за това да отбележи поне един гол.

Имайки предвид изоставането, което Кристиян допусна след първия кръг, той взе решение да опита да прогнозира завършека на непредсказуемия, поне на пръв поглед, сблъсък между Мексико - Полша (научете повече във видеото под материала). Другият пазар, който избра, бе същински подарък от Sesame.bg (според специалисти и анализатори) - коефициент от 1,65 за победа на Дания.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички