ТОП 5 мачове през уикенда: Люти дербита и ключови битки в Европа


ТОП 5 мачове през уикенда: Люти дербита и ключови битки в Европа
Снимка: GettyImages

2410 0

След изморителни две седмици най-сетне клубният футбол на европейския континент се завръща. След като повечето състезатели бяха заети с ангажименти по националните си отбори, то вече предстои да влезем в последните два месеца, които ще са решаващи за футбола в Европа.

Българският такъв ще почака още една седмица поради предстоящите парламентарни избори, а с помощта на коефициентите на платформата за спортни залози Sesame.bg ще ви представим кои срещи са най-вълнуващи и интересни през приближаващия уикенд. 

Начален бонус спорт

Манчестър Сити – Ливърпул (събота, 14:30) 

Манчестър Сити приема Ливърпул в големия мач от поредния кръг в Англия в преследване на първото място, което към този момент е узурпирано от Арсенал. „Гражданите“ са на осем точки зад лондончани в таблицата с мач по-малко и се нуждаят от задължителна победа на възпитаниците на Юрген Клоп.

Ливърпул и германецът обаче също имат своите цели този сезон, които са далеч от заявките през последните години, след като „червените“ целят влизане в Топ 4 накрая на сезона.

Със сигурност срещата предизвиква бурни реакции сред футболните фенове. Според Sesame.bg, фаворит за срещата е съставът на Хосеп Гуардиола с коефициент от 1.63. Равенството е 4.23, докато над 5 е ставката за триумф на Ливърпул. В същото време, чрез предложението "завишен коефициент", букмейкърът предлага гол на Ерлинг Холанд по всяко време на коефициент 1.74, вместо на "стандартна" оценка от 1.59. 

Байерн М – Борусия Д (събота, 19:30)

Байерн Мюнхен посреща Борусия Дортмунд в ключов мач в битката за титлата на Германия, като и двата тима се нуждаят от трите точки, за да продължат да преследват голямата си цел.

Двата тима влизат в тази среща в различни настроения от последните си срещи, след като баварците бяха победени с 1:2 от Байер Леверкузен, докато Дортмунд разкова Кьолн с 6:1.

В секцията за мача на Sesame.bg може да видите всички ставки.Успех за Байерн е равняван на 1,48 и тимът от Мюнхен е големият фаворит, докато ставката за Борусия е 5,69. равенството се оценява на 5,24.

Реал М – Валядолид (неделя, 17:15)

Реал Мадрид ще опита да се върне на победния път в Испания, когато приеме Реал Валядолид в неделния следобед. „Лос бланкос“ допуснаха поражение с 1:2 от Барселона преди националната пауза, което ги остави на 15 точки зад тима на Шави и сякаш титлата в Ла Лига беше решена.

Все пак Карло Анчелоти и тимът му ще опитат да се реваншират срещу големия си съперник, когато след мача с Валядолид излязат в реванш за Купата на Краля срещу „блаугранас“.

В този мач Реал е категоричен фаворит на 1,21, докато успех за госта се дава срещу 12,52. Ситуацията при хендикапите е вълнуваща, като успех с три или повече гола за столичани е срещу 2,39.

ПСЖ – Лион (неделя, 22:00)

Френският гранд ПСЖ среща Олимпик Лион в голямото дерби от 29-ия кръг в Лига 1. Парижани не убеждават последно време с игрите си, но все пак са на седем точки на върха пред Марсилия, а с оглед анализите шансовете им за победа в тази среща се оценяват на 58,24%.

Успех за гостите се равнява на 21,65%, докато равенството е оценявано на 20,1%.

9,51% пък е шансът ПСЖ да вземе крайния успех с 2:1. Интересни пазари и коефициенти можете да намерите в сайта на "Сезам". 

Букмейкърът дава превес на ПСЖ в това дерби, като столичани да спечелят мача е на 1,44, докато успех за гостите е на 6,72. Равенството на „Парк де Пренс“ е посочено срещу 5,13.

Наполи – Милан (неделя, 21:45)

Почти сигурният нов шампион на Италия – Наполи, ще приеме Милан в пореден мач от кръга в италианската Серия А.

Неаполитанците имат 19 точки аванс пред втория Лацио и сякаш няма какво да ги спре по пътя към Скудетото, докато Милан се бори сериозно за крайно класиране в Топ 4.

Все пак големият фаворит в мача са южняците, като шансът им за победа от анализите преди мача се равняват на 64,5%. Това е така, тъй като Наполи има пет победи в последните шест мача, докато при Милан бройката е 3.

Начален бонус спорт

Равенството е оценявано на 20% с оглед статистиката, докато успех за Милан в Неапол е възможен срещу 15,48%.

Родният букмейкър посочва неаполитанците като фаворит в тази схватка срещу коефициент от 1,78, докато успех на актуалния шампион при визитата му е срещи 4,80. Хиксът на „Диего Армандо Марадона“ се дава срещу 3,71.

Хвича Кварацхелия, който е голямата звезда на тима от Неапол, да отбележи по всяко време е оценено с коефициент 2,71.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички