Супер мачове днес с топ коефициенти в Лигата на нациите


Супер мачове днес с топ коефициенти в Лигата на нациите
Снимка: Getty Images

5431 0

В момента може и да има пауза в клубния футбол, но за сметка на това ще се изиграе последната част от груповата фаза на Лига на нациите. Част от най-добрите национални отбори в Европа излизат на терена в четвъртък вечер, като има няколко страхотни двубоя, грабващи вниманието на феновете на футбола, както и на любителите на спортните залози

Хърватия - Дания (21:45 часа българско време) 

Вторият посреща първия в група "А" на Лига на нациите, като един от двата отбора може да си гарантира участие в директните елиминации в елита на турнира. В момента лидер е Дания с 9 точки след 4 мача, докато Хърватия е със 7 пункта. В последната среща между двата отбора в Копенхаген "шахматистите" спечелиха с 1:0. 

Сребърните медалисти от последния Мондиал са фаворити в срещата, като Sesame.bg предлага отличен коефициент - 2.50! Равенството е оценено на 3.20, докато триумф за лидера в групата - 3.00. 

С оглед на ниската резултатност в последната битка между двата отбора, коефициентът за над 2.5 гола в мача е 2.25, докато за 2 или по-малко попадения - 1.64. 

Франция - Австрия (21:45 часа българско време) 

Световният шампион се намира в много деликатна ситуация. Фаворит във всеки от последните си 4 мача, Франция няма победа в нито един от тях, което поставя тима на последно място в групата с едва 2 точки. Победа над Австрия е абсолютно задължителна, защото в противен случай Франция може да изпадне в група Б на Лига на нациите. 

Бундестимът е с 4 точки и е абсолютен аутсайдер в мача и коефициентът за победа на Давид Алаба и компания е 8.00. Фаворитът в мача получава ставка 1.41, докато равенството е оценено на 5.00. 

Очакванията на Sesame.bg е да има голове в мача, като за 3 или повече попадение коефициентът е 1.72, докато за 2 или по-малко - 2.12. 

Други интересни мачове в Лига на нациите в четвъртък 

Белгия - Уелс 

Полша Нидерландия 

Още много събития и топ коефициенти вижте в Sesame.bg 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички