Мечтан старт за всеки играч: Sesame дава нов и подобрен спортен бонус!


Мечтан старт за всеки играч: Sesame дава нов и подобрен спортен бонус!
Снимка: sesame.bg

4578 0

Чакането за футболните фенове приключи: топ първенствата на Европа вече се завърнаха, а онлайн букмейкърът Sesame.bg реши да изненада играчите с нов и подобрен спортен бонус. Брандът предлага на новите си клиенти да стартират с начален бонус до 250 лева. Офертата е впечатляваща не само заради стойността ѝ, но и поради факта, че самият бонус е много по-гъвкав.

Всеки играч в Sesame може да се сдобие с бонус в размер на 100% от първоначалния си депозит до 250 лева, а също така може да раздели средствата си в две отделни виртуални сметки. По този начин можете едновременно да правите спортни залози за разиграване на бонуса, а отделно и да играете без ограничения (извън изискванията за разиграване на бонуса).

Как да получа бонуса от Sesame?

За да получите спортния бонус от Sesame, трябва да предприемете три лесни стъпки: регистрация, депозит и взимане на бонуса. Регистрацията е стандартна и е в рамките на секунди до няколко минути. От вашия първи депозит пък зависи какъв бонус ще получите. Sesame дава 100% до 250 лева, което означава, че за да вземете максималните 250 лева спортен бонус, трябва да депозирате поне 250 лева.

Промо код

При първия си депозит въведете промоционален код SPORT, с който да активирате вашия бонус за спорт. С бонуса вие ще имате възможността да играете с удвоен баланс. Спортният бонус се разиграва общо 6 пъти, за да се освободи. За да бъдат валидни залозите ви за превъртане, трябва да играете на събития с коефициент не по малък от 1.60. Срокът за разиграване на бонуса е 30 дни, а максималната сума на единичен залог е 100 лева.

Срокът на тази промоция е до края на 2022 година, като пълните правила и условия ще откриете на сайта на Sesame.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички