След сблъсъка в гредите: "Орлите" в опит отново да полетят високо в Шампионска лига


След сблъсъка в гредите: "Орлите" в опит отново да полетят високо в Шампионска лига
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2741 0

12-кратният български шампион Лудогорец не съумя да вземе предимство у дома на "Хювефарма Арена" във втория квалификационен кръг от Шампионска лига. Предстои реваншът срещу Олимпия Любляна, който ще се състои в Словения. Въпреки че "орлите" имат визита, те остават фаворитът на специалисти и анализатори за продължаване напред. Това потвърждава и платформата за онлайн спортни залози Sesame.bg.

Начален бонус за спортни залози в Sesame.bg - всичко за офертата

Лудогорец трябва да подобри ефективността, за да отстрани Олимпия Любляна

В първата среща си пролича, че футболистите на Ивайло Петев са по-класният отбор в сравнение със съперника си. Куп пропуски и на два пъти гредата обаче ги спряха от това да имат аванс преди реванша. Потенциалният опонент в третия квалификационен кръг на Шампионска лига Галатасарай също не успя да вземе преимущество, въпреки че бе в ролята си на суперфаворит срещу Жалгирис (2:2). Там обаче реваншът е в Турция.

Разбира се, към момента Лудогорец е насочил поглед изцяло към Олимпия Любляна. Летящият коефициент на Sesame.bg за това този път разградчани да сломят съперника си в редовното време е 2,18, докато ставката за успех на сметката на домакините от Словения е 3,65. Съответно пазарът за равенство между двата тима е оценен на 3,60. Те се изправят един срещу друг във вторник, 1-ви август, от 21:00 часа българско време.

Sesame приема разплащания с криптовалути

Продължения и дузпи може да решат изхода от Олимпия - Лудогорец в Шампионска лига

След отпадането на правилото за гол на чужд терен на практика е много по-лесно да се стига до продължения и дузпи в елиминационните срещи. Така при ново равенство, без значение при какво измерение на резултата дойде то, развръзката отива отвърд 90-те минути.

Коефициентът за това изходът да е Х, а впоследствие Лудогорец да се класира напред след продълженията е 10,25 (и съответно 13,00 за това "орлите" да продължат след изпълнения на дузпи). Ставката пък това да стори Олимпия и в Любляна да празнуват след 120 минути футбол е 15,00 (и съответно 13,00 за това Олимпия да продължи слд дузпи).

В каква форма са Лудогорец и Олимпия преди реванша в Шампионска лига?

След турбулентното начало и двете поражения, както и летежът с разгромни победи, дойде ред и за първото равенство на "орлите" през кампанията. Така бе нарушена и серията от мачове без инкасирано попадение (2). В уикенда между двата мача от втория квалификационен кръг на Шампионска лига Лудогорец отмени своя ангажимент срещу Славия от Първа лига. Олимпия обаче изигра срещата си и показа "мускули" в местния шампионат на Словения. Там разгромен бе Рогашка с 5:0. С това и отборът сложи край на серията от два поредни мача без победа, в които неизменно получава гол.

Коефициентът на Sesame.bg за това резултатността на двата тима да бъде подновена след едва двете попадения в първия мач и в реванша да има над 3,5 гола е 3,65. Ставката пък за това отново да има под 2,5 попадения е 2,06. Съответно пазарът за това и Олимпия Любляна, и Лудогорец да съумеят да се разпишат поне веднъж в противниковата врата е 1,88, а за няма гол/гол е 1,97.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички