Левски в Европа: Залогът е много повече от еврослава - обединение


Левски в Европа: Залогът е много повече от еврослава - обединение
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

3595 0

Левски започва последен своето участие в европейските клубни турнири в сравнение с останалите родни отбори. Сякаш обаче "сините" и най-спешно се нуждаят от бляскаво представяне в Лигата на конференциите. За тях попадане в групите би било не просто постигане на голямата цел и престиж, но и възможност за обединение в клуба, а и сред феновете. Столичани са с по-добри шансове от съперника си, но не са и в ролята на суперфаворит. Това показва и платформата за онлайн спортни залози Sesame.bg.

Начален бонус за спортни залози в Sesame.bg - всичко за офертата

Левски започва в Лигата на конференциите - пътят е наполовина начертан

"Сините" ще стартират срещу Шкупи от Република Северна Македония. Въпреки че все още не се е провел и първият сблъсък, Николай Костов и компания са наясно кой ще бъде опонент в третия квалификационен кръг, ако се справят с Шкупи. Това би бил победителят от двойката Апоел Беер Шева (Израел) и Паневежис (Литва). Израелците са добре познат съперник за родните тимове, след като Лудогорец премери сили с тях неотдавна.

Преди това обаче Левски трябва да си свърши работата във втория квалификационен кръг. Летящият коефициент на Sesame.bg за победа в полза на "сините" е 2,26, докато този за триумф на сметката на домакините от Република Северна Македония е 3,48. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,57. Двата отбора се изправят един срещу друг в четвъртък, 27-и юли, от 22:00 часа българско време.

Sesame приема разплащания с криптовалути

В каква форма са Левски и Шкупи преди мача в Лигата на конференциите?

Левски не започна по най-добрия начин новия сезон, като допусна пълен обрат от ЦСКА 1948. Във втория кръг записа победа, но отново не успя да запази мрежата си "суха". Така в първите два мача на "сините" се стигна до гол/гол, а головата им разлика бе 4:3.

Шкупи не е стартирал в местното първенство на Република Северна Македония. Отборът обаче също е изиграл два мача до момента, след като се справи с Хегелман в първия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Отборът записа впечатляващ успех с разгромното 5:0 в първата среща, и то като гост. В протоколния реванш отново не инкасира попадение, но и не реализира такова (0:0).

Ще си спретнат ли голово шоу Левски и Шкупи в Европа?

Ще бъде любопитно дали ще се затвърди тенденцията за висока резултатност в последните сблъсъци и на двата отбора (след като протоколният реванш не е особено показателен). Коефициентът на Sesame.bg за това в първия им мач да има над 3,5 попадения е 4,00, докато за под 2,5 гола в срещата е 1,65. Съответно ставката за това и Шкупи, и Левски да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,97, а за няма гол/гол е 1,81.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички