ЦСКА 1948 е в историята на българския футбол! Нагли румънци на пътя в Европа


ЦСКА 1948 е в историята на българския футбол! Нагли румънци на пътя в Европа
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4088 0

Съвсем скоро ще се стигне до исторически момент в българския футбол. Още един роден тим ще се присъедини към всички онези през годините, които са бранили както своята чест, така и тази на страната ни в европейските клубни турнири. Разбира се, става въпрос за ЦСКА 1948, за който ще бъде много трудно, но имам никак не лоши шансове в Европа. Това показва и платформата за онлайн спортни залози Sesame.bg.

Начален бонус за спортни залози в Sesame.bg - всичко за офертата

ЦСКА 1948 с шанс за мечтан дебют в Европа срещу ФКСБ

В ЦСКА 1948 мечтаят за попадане в груповата фаза на Лигата на конференциите още в дебютното си участие. Тази задача не изглежда толкова невъзможна предвид факта, че ако софийският отбор отстрани ФКСБ във втория квалификационен кръг, ще вземе коефициента на румънския тим. Чрез него пък би бил поставен в следващата фаза, където вече знае, че би срещнал датския Норшелан. 

Анализатори и специалисти дават сравнително изравнени шансове за успех в първия мач, който ще се състои на Националния стадион "Васил Левски". Въпреки доста самоуверените и дори нагли думи от румънците и най-вече от собственика им Джиджи Бекали. Летящият коефициент на Sesame.bg за победа в полза на домакините е 2,92, докато ставката за триумф на сметката на румънците от Букурещ е 2,65. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,45. Срещата ще се състои в сряда, 26-и юли, от 20:30 часа. 

Sesame приема разплащания с криптовалути

В каква форма са ЦСКА 1948 и ФКСБ преди мача в Лигата на конференциите?

ЦСКА 1948 показва доста добра форма от началото на сезона, въпреки че е изиграл само два официални мача. Столичани са първи в родната Първа лига след две победи и голова разлика 5:1. Футболистите на Атанас Рибарски обърнаха Левски на старта, а след това успешно запазиха "суха мрежа" във втория мач.

ФКСБ също стартира с две победи в първите два мача от местното първенство. Румънците обаче инкасираха попадения в своята врата и в двата случая. Те са с пълен актив от шест точки и голова разлика 5:2.

Ще има ли голово зрелище между ЦСКА 1948 и ФКСБ в Лигата на конфернциите?

Ще бъде любопитно дали ще продължи тенденцията за по-резултатни мачове и при двата отбора. Коефициентът на Sesame.bg за над 3,5 попадения в срещата е 4,10, докато за под 2,5 гола в мача е 1,63. Съответно пък ставката за това и ЦСКА 1948, и ФКСБ да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,96, докато за няма гол/гол е 1,82.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички