Само сензация може да лиши Лудогорец от успешен старт на "полета" в Шампионска лига


Само сензация може да лиши Лудогорец от успешен старт на "полета" в Шампионска лига
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2816 0

Започва походът за българските отбори в европейските клубни турнири. Стартът по традиция ще бъде сложен от шампиона у нас за последните 12 години - Лудогорец. "Орлите" започват от първия квалификационен кръг в Шампионска лига, а специалисти и анализатори ги определят като абсолютен фаворит. Това важи и за платформата за онлайн спортни залози Sesame.bg.

Начален бонус за спортни залози в Sesame.bg - всичко за офертата

Лудогорец започва в Шампионска лига - целта е групите

Ивайло Петев и компания ще започнат пътя към мечтаните групи в Шампионска лига със сблъсъци срещу шампиона на Косово - Балкани. Първият сблъсък между двата тима ще се състои в Прищина, като проблем за "орлите" потенциално би могъл да се окаже неособено приветливият терен, на който ще се състои срещата. Мачът е във вторник (11.07) и ще започне в 21:45 часа българско време.

Лудогорец е в ролята на пълен фаворит не само в сблъсъка, но и в първия мач, в който гостува. Коефициентът на Sesame.bg за това разградчани да запишат победа в първия си мач от новия сезон е 1,76, докато ставката за сензационен успех на името на Балкани е 5,15. Съответно пазарът за равенство е оценен на 4,04 (според Летящите коефициенти).

Sesame приема разплащания с криптовалути

В каква форма е Лудогорец преди старта на новия сезон?

По време на лятната си подготовка "орлите" изиграха три двубоя. Първо победиха Марек Дупница с 1:0, след това надделяха с класическото 3:0 над Локомотив Пловдив, а накрая спечелиха с 2:0 срещу Университатя Клуж. Така Ивайло Петев може да бъде доволен от факта, че при голова разлика 6:0 неговият отбор не допусна нито едно попадение във вратата си. Балкани пък завърши 2:2 срещу Струга в приятелска среща.

Ще може ли Лудогорец да реши сблъсъка с Балкани още след първия мач?

Коефициентът на Sesame.bg за това все пак Лудогорец да инкасира попадение този път, но и в същото време от своя страна да отбележи, стигайки се до гол/гол, е 1,94. Съответно пък ставката за това да няма гол/гол е 1,90. От друга страна, пазарът за под 2,5 попадения в мача е 1,96, а за над 2,5 гола в сблъсъка е 1,89.

Реваншът между двата отбора ще се състои след малко повече от седмица - на 19-и юли (сряда) от 21:00 часа българско време. Тогава дуелът ще бъде на "Хювефарма Арена" в Разград и Ивайло Петев със сигурност би си пожелал неговият отбор да си е осигурил достатъчн комфортен аванс, тъй като идва и стартът на българската Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички