Летящи коефициенти за "орлите": Лудогорец ще мачка "син" кошмар в Шампионска лига


Летящи коефициенти за "орлите": Лудогорец ще мачка "син" кошмар в Шампионска лига
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2619 0

Българският шампион и хегемон у нас в последните над 10 години Лудогорец продължава похода си в квалификациите на Шампионска лига. "Орлите" сякаш си научиха урока, когато като абсолютен фаворит загубиха с 0:2 от Балкани в Косово. Сега остава да приложат наученото, тъй като отново тимът срещу тях е сериозен аутсайдер в първия мач от дуела, този път във втория квалификационен кръг. Това показва и платформата за онлайн спортни залози Sesame.bg.

Начален бонус за спортни залози в Sesame.bg - всичко за офертата

Лудогорец се изправя срещу кошмара на Левски, но с мисъл за Галатасарай

"Орлите" вече научиха потенциалния си съперник за третия квалификационен кръг в Шампионска лига и името е стряскащо - балканският супергранд Галатасарай. Все пак и турците, и българите преди това трябва да свършат своите задачи. Разградчани ще трябва да преборят Олимпия Любляна, който на два пъти в миналото е в ролята на аутсайдер в квалификационни дуели с български тимове, но и двата пъти сензационно продължава напред (срещу Левски).

Летящите коефициенти на Sesame.bg дават огромно предимство на 12-кратния роден шампион. Ставката за успех в полза на Ивайло Петев и компания на "Хювефарма Арена" в Разград е 1,59, докато тази за триумф на сметката на шампиона на Словения е 6,47. Пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 4,40. Мачът ще се състои в сряда, 26-и юли, от 21:45 часа.

Sesame приема разплащания с криптовалути

В каква форма са Лудогорец и Олимпия преди мача в Шампионска лига?

"Орлите" започнаха много колебливо новия сезон, като допуснаха две поражения, а общата голова разлика в тях бе 1:5. Резултатността продължи да бъде висока и в следващите мачове на Лудогорец, но разликата бе колосална. Разградчани спечелиха и двата мача и нещо повече - отбелязаха цели девет попадения, а в същото време не инкасираха нито едно в своята врата.

В срещите на Олимпия също се забелязва добра резултатност, като във всеки от трите официални мача на тима до момента през сезона се е стигало до гол/гол. Първо Валмиера бе сломен на два пъти с по 2:1 в първия квалификационен кръг на Шампионска лига, а след това Копер нанесе поражение на шампиона със същия резултат - 2:1.

Ще има ли голово зрелище в мача на Лудогорец от Шампионска лига?

Ще бъде любопитно дали ще се затвърди тенденцията за повече голове в мачовете на двата отбора. Коефициентът на Sesame.bg за това в първия им дуел да има над 3,5 попадения е 3,60, докато за под 2,5 гола в срещата е 1,83. Съответно пък ставката за това и Лудогорец, и Олимпия Любляна да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,15, докато за няма гол/гол е 1,74.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички