Левски в Европа, но с нова роля - ще бъде ли превзета Малта от Стоилов и компания?


Левски в Европа, но с нова роля - ще бъде ли превзета Малта от Стоилов и компания?
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

5441 0

След отстраняването на ПАОК изглежда, че са малко отборите, от които Станимир Стоилов и момчетата му могат да се уплашат. Следващото препятствие пред Левски е непознатият у нас малтийски тим – Хамрун. „Спартанците” отстраниха с два минимални успеха босненския Вележ и до голяма степен изненадаха с организираната си игра. Първата среща между двата отбора ще се проведе в четвъртък (4 август) на Националния стадион на Малта от 20:30 ч.

Може ли Хамрун да победи Левски у дома?

Малтийското първенство все още не е стартирало за това мача срещу „сините” ще се явява едва трети официален за новия сезон на отбора. Sesame.bg предлага 1.64 коефициент за чиста победа на гостите от София. Значително по-голяма е ставката за домакина – 4.50, докато възможното равенство е оценено на 3.60.

Левски показа отлична защита, но ще е в нова роля срещу малтийския тим 

Футболните анализатори предполагат, че Станимир Стоилов ще заложи на същата схема, с която обезвреди гръцкия ПАОК, а именно наситена халфова линия и безгрешна игра в защита. Българският отбор разчиташе на контра атаки и именно чрез такива „сините” успяха да отбележат 3 гола във вратата на „двуглавите орли”. Коефициента за над 2.5 гола в срещата е 1.90 в Sesame.bg, докато ставката за под 2.5 е 1.80. Съответно и двата отбора да отбележат по едно попадение в противниковата врата се оценява на 1.87.

Левски отложи последните си две срещи от Първа лига с оглед на тежките си срещи в Лига на конференциите. В последния мач от първенството “сините” разбиха новака Спартак Варна с 5:0, а само два дни след срещата с Хамрун, ще трябва да приемат “орлетата” от Пирин Благоевград.

Хамрун ще се опита да изненада отбора на Станимир Стоилов и да вземе аванс за реванша в София използвайки пролуките, които ще оставят гостите впускайки се в атака. Коефициентът в Sesame.bg за това Левски да запази мрежата си “суха” е 2.20, съответно обратния вариант предлага ставка 1.60.

*Всички коефициенти подлежат на промяна 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички