Треньорът на Хамрун Спартанс изчетка здраво Левски и отсече: Ние също имаме силни страни


Треньорът на Хамрун Спартанс изчетка здраво Левски и отсече: Ние също имаме силни страни
Снимка: instagram.com/hamrunspartansfc

5774 0

Треньорът на Хамрун Спартанс Бранко Нишевич даде брифинг преди утрешния мач срещу Левски от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Наставникът на малтийците призна, че „сините“ имат леко предимство пред състава му.

Нямаме контузени играчи и всички са на разположение за този мач с Левски. Съперникът ни постигна една победа и един равен срещу ПАОК. Те са много млад и добър отбор, който впечатли с физическото си състояние. Добре организиран и с добра подготовка. Играят агресивен футбол и трябва да сме внимателни с тях. Малтийският футбол се развива и за първи път има три отбора на тази фаза. Мисля, че скоро ще има тим от Малта в групите на Лига на конференциите“, коментира Нишевич.

Левски е много по-сериозен отбор, но няма да променяме стила си и се надяваме да излезем с положителен резултат, който да ни позволи преди реванша да имаме сериозни шансове  да се класираме за плейофите“ продължи той.

Благодаря на Станимир Стоилов, че оценява шансовете 50 на 50. За мен обаче Левски е с предимство. Ние също имаме нашите силни страни, които се надявам да използваме по възможно най-добрия начин. Те са добър отбор, който играе агресивно, добре с високата топка. Имат добри играчи в нападение и в халфовата линия. Левски загуби един мач в първенството, но и в него игра добре”, каза още Нишевич.

А ето за какво предупреди Станимир Стоилов преди мача с Хамрун Спартанс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички