Левски и Лудогорец са пълни аутсайдери, но мечтаят за европодвизи срещу Айнтрахт и Аякс


Левски и Лудогорец са пълни аутсайдери, но мечтаят за европодвизи срещу Айнтрахт и Аякс
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: Lap.bg

3455 0

Два български отбора са на прага на групите на европейските клубни турнири. Лудогорец е на крачка от Лига Европа, като при поражение ще се класира за груповата фаза на Лигата на конференциите. Именно там се цели Левски. И двата родни тима обаче имат изключително тежки изпитания - съответно Аякс и Айнтрахт Франкфурт, като са в ролята на пълни аутсайдери. Това се потвърждава и от платформата за онлайн спортни залози Sesame.bg.

Левски срещу Айнтрахт Франкфурт: Най-важната "синя" евробитка от 10 години насам

Левски се изправя срещу победителя в Лига Европа за сезон 2021/22 в най-важния (и най-тежкия) си европейски мач от над 10 години насам. Залогът е първо участие в групова фаза на европейските клубни турнири от сезон 2010/11 насам. Първата среща ще се състои на Националния стадион "Васил Левски" в четвъртък, 24-ти август, от 20:00 часа.

Начален бонус за спортни залози в Sesame.bg - всичко за офертата

Летящият коефициент на Sesame.bg за паметна победа в полза на българския отбор е 6,90, докато ставката за успех на сметката на Айнтрахт Франкфурт е 1,52. Съответно пазарът за равенство между двата тима е оценен на 4,73.

Формата на Левски и Айнтрахт Франкфурт преди мача в Лигата на конференциите

Левски все още няма загуба в Европа през този сезон - 3 победи и 1 равенство, като е инкасирал само едно попадение и в същото време се е разписал 5 пъти. Прави впечатление и че играчите на Николай Костов са вкарвали в 8 от 9-те си мача до момента през сезона. Айнтрахт Франкфурт има две срещи от старта на кампанията - за Купата на Германия и за Бундеслигата. "Орлите" нямат инкасирано попадение, като в същото време головата им разлика е 8:0.

Коефициентът на Sesame.bg за това в сблъсъка между Левски и Айнтрахт Франкфург да паднат над 2,5 попадения е 1,76, докато за под 2,5 гола в срещата е 2,04. Съответно ставката за това и българският отбор, и германският да съумеят да си отбележат по поне едно попадение е 1,93, докато за няма гол/гол е 1,84.

Лудогорец срещу Аякс: "Орлите" ще опитат да прелетят над евровеличие

Лудогорец има не по-малко тежка задача срещу нидерландския колос Аякс, който е и един от най-успешните отбори в Европа. "Орлите" вече са се изправяли срещу гранд от страната, като през сезон 2013/14 побеждават ПСВ Айндховен на два пъти в груповата фаза на Лига Европа. Тогава родният тим не допуска гол, като печели и двете срещи с по 2:0.

Sesame приема разплащания с криптовалути

Летящият коефициент на Sesame.bg за това Лудогорец да продължи безупречната си серия срещи нидерландци и да спечели първия мач е 4,53, докато ставката за успех на сметката на Аякс е 1,80. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 4,24. Те се изправят един срещу друг в четвъртък, 24-ти август, от 21:00 часа българско време на стадион "Хювефарма Арена" в Разград.

Формата на Лудогорец и Аякс преди мача в Лига Европа

"Орлите" не се представят особено убедително в Европа през този сезон. Тимът не е спечелил нито един от първите си мачове (2 загуби и 1 равенство), като неизменно допуска и поне по един гол в тях (в два от случаите - по два). Въпреки това може да се похвали с добра резултатност, след като е вкарал общо 12 попадения в 6 срещи. Дни преди плейофа за групите обаче загуби с 0:1 от Черно море. Аякс има два мача от старта на новия сезон, като те са предложили общо 9 попадения. Тимът победи Хераклес с 4:1 и завърши наравно 2:2 срещу Екселсиор.

Коефициентът на Sesame.bg за това в сблъсъка между Лудогорец и Аякс да има над 2,5 попадения е 1,63, докато за под 2,5 гола е 2,35. Съответно ставката за това и българският тим, и нидерландският да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,64, докато за няма гол/гол е 2,33.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички