Григор Димитров да спечели Уимбълдън: Коефициент, който не е за вярване


Григор Димитров да спечели Уимбълдън: Коефициент, който не е за вярване
Снимка: Getty Images

25675 0

Вече се провеждат квалификациите за тенис турнира, който е любим за мнозина. Надпреварата с най-големи традиции в този спорт, единият от четирите турнира от Големия шлем - Уимбълдън. А с това редица спортни анализатори и специалисти започнаха да дават своите прогнози за развоя на състезанието. Платформата за онлайн спортни залози Sesame.bg пък вече предлага и коефициенти за това кой ще бъде победителят.

Начален бонус за спортни залози в Sesame.bg - всичко за офертата

Новак Джокович е големият фаворит на Уимбълдън

Едва ли е изненада за някого, че с най-големи шансове е Новак Джокович. Сърбинът отново бе изместен от първата позиция в световната ранглиста, където пак се настани Карлос Алкарас. Испанецът го стори след първи трофей на трева - този от Куинс. Въпреки това тази настилка далеч не е най-удобната за Карлитос и би било изненада, ако спре Ноле при евентуален пряк дуел.

"Маркет мейкърите" на Sesame.bg логично посочват Новак Джокович за фаворит за спечелването на трофея в тазгодишното издание на Уимбълдън. Коефициентът за това сръбският представител да съумее да грабне титлата е 1,68. За сравнение - ставката за успех в полза на Карлос Алкарас е 3,90.

Квалификациите в надпреварата ще се състоят още няколко дни, като след това започват и мачовете от основната схема. Те ще се проведат в периода 03.07-16.07. Единственият български представител ще бъде Григор Димитров, след като Адриан Андреев и Димитър Кузманов отпаднаха в първите си мачове от пресявките.

Карлос Алкарас и кои други могат да спрат Джокович на Уимбълдън?

Хасковлията, който към момента е под номер 24 в световната ранглиста, не е и в топ 10 на фаворитите за спечелването на трофея. Освен Джокович и Алкарас там попадат следните тенисисти със съответните шансове за триумф: Даниил Медведев (15,00), Яник Синер (17,00), Александър Зверев (26,00), Тейлър Фриц (26,00), Ник Кирьос (26,00), Холгер Руне (26,00), Стефанос Циципас (34,00) и Себастиан Корда (34,00).

Sesame приема разплащания с криптовалути

Именно Уимбълдън е любимият турнир на Григор Димитров от Големия шлем. Българинът е играл полуфинал през 2014-та година, когато отстъпва от Новак Джокович. Гришо показва добра форма и може да се окаже сред скритите фаворити, ако стабилизира играта си и има и доза късмет.

Шансовете на Григор Димитров за мечтан триумф на Уимбълдън

Изненадващо или не, но още куп тенисисти са получили по-голям шанс за успех от Димитров. Това са: Анди Мъри (41,00), Матео Беретини (41,00), Феликс Оже-Алиасим (41,00), Хуберт Хуркач (51,00), Камерън Нори (51,00), Андрей Рубльов (51,00), Каспър Рууд (51,00), Алекс де Минор (51,00), Франсис Тиафо (67,00), Денис Шаповалов (67,00), Ян-Ленард Щруф (67,00), Милош Раонич (67,00), Александър Бублик (67,00), Николас Яри (81,00) и Талон Грикспур (81,00).

Така цели 25 тенисисти имат поне на хартия по-добър шанс за триумф на Уимбълдън от Григор Димитров. Още цели 12 други играчи пък са с равни шансове като неговите. Коефициентът на Sesame.bg за успех на Гришо на Уимбълдън е 101,00.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички