Новият сезон в Първа лига не е започнал, а вече е ясно кой ще спечели титлата!


Новият сезон в Първа лига не е започнал, а вече е ясно кой ще спечели титлата!
Снимка: БГНЕС / Колаж на Actualno.com

5567 0

В голяма част от Европа подготовката на отборите за предстоящия сезон тепърва започва, но повечето български тимове вече започнаха тренировки в трескаво приготовление за ранния старт на кампанията в Първа лига. Както е известно, родният шампионат стартира поредното си издание на 14/15 юли, а платформата за онлайн спортни залози Sesame.bg вече предлага коефициенти за шампион на България. 

Начален бонус за спортни залози в Sesame.bg - всичко за офертата

Кой е големият фаворит за титлата в Първа лига? 

Докато ЦСКА е рекордьор със своите 31 титли в историята на българския футбол, то голяма част от рекордите на "червените" бяха сгазени от Лудогорец, който вече 12 пъти поред е първенец на страната. 

Неслучайно, именно "орлите" са големият фаворит за спечелване на златните медали за "фаталния" 13-ти пореден път. 

"Маркет мейкърите" на sesame.bg са определили коефициент от едва 1.64! Това означава, че шансовете на всички останали отбори в комбинация са по-ниски от тези на действащия шампион - невероятно, но факт. 

Вероятно в полза на Лудогорец натежава фактът, че от влизането си в Първа лига отборът няма година, в която не е завършил на 1-во място. Съставът е най-скъпият в Първа лига, а "орлите" планират и сериозно подсилване на състава. Възможно е при продажба на футболисти като Кирил Десподов коефициентът да се увеличи, но към настоящия момент Лудогорец е категоричният фаворит не само на Sesame.bg, но и на всички букмейкъри, предлагащи дългосрочни пазари за българския футбол. 

Sesame приема разплащания с криптовалути

Ще спре ли ЦСКА най-накрая серията на Лудогорец? 

"Червените" са втори по коефициент за спечелването на титлата. Клубът, който изпусна златото в последните кръгове, въпреки че водеше дълго време, е с коефициент 2.64 и, поне според ставките, е единствената алтернатива на Лудогорец за челото в Първа лига. 

Какви са шансовете на Левски, ЦСКА 1948 и други? 

Слабото представяне през последния сезон, 11-те поредни мача без победа и несигурното бъдеще на ключови футболисти пращат Левски на 3-то място по шанс за титлата, но с далеч по-висок коефициент - 17.00! Интересно ще е да видим дали Левски може да се намеси в битката за титлата, след като не е успявал да го направи от години, а за последно отборът завърши на второ място през сезон 2016/17. 

ЦСКА 1948 е в топ 4 на "фаворитите" за титлата, като отборът, който подобри драстично най-силното си представяне в елита през изминалия сезон, е с коефициент 21.00 да спечели титлата. Амбициите при "червените" обаче са високи и ще е интересно да видим може ли отборът да поддържа високо темпо в първенството, докато се бори още за Купата на България, както и за пръв път - на европейския фронт. 

Ето и топ 7 на фаворитите за титлата в България: 

  • Лудогорец - 1.64 
  • ЦСКА - 2.57 
  • Левски - 17.00 
  • ЦСКА 1948 - 21.00
  • Локомотив Пловдив - 34.00
  • Черно море - 41.00
  • Ботев (Пловдив) - 41.00

Начален бонус спорт в Sesame.bg 

Новите потребители на платформата за онлайн казино и спортни залози могат да се възползват от десетките бонуси и оферти, които компанията предлага. За тези, които все още нямат регистрация в Sesame.bg, има интересен начален бонус за спорт на стойност 100% до 250 лева + 50 лв "фрий бет". Повече подробности за бонусите и офертите всеки може да намери в Sesame.bg

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички