Хърватия ще опита да постави в "мат" най-големия фаворит на Мондиал 2022


Хърватия ще опита да постави в "мат" най-големия фаворит на Мондиал 2022
Снимка: GettyImages

1244 0

Бразилия и Хърватия ще открият 1/4 финалите на Световното първенство по футбол в Катар. "Шахматистите" са един от отборите, които нямат загуба на Мондиала, но срещу себе си имат много вдъхновения тим на "Селесао", който за по-малко от полувреме тотално отказа Южна Корея в срещата от 1/8 финалите. 

Южноамериканците са най-големия фаворит за Световната купа, като към момента коефициентът за триумф в Катар на Неймар и компания е 2.70 от Sesame.bg. Логично, "кариоките" са и абсолютен фаворит срещу балканския тим, а пазарът за победа в редовното време е 1.36, докато за Хърватия ставката е 8.94. Равенството е оценено на 5.23.

Могат ли "шахматистите" да избутат до равенството и да се надяват на победа след изпълнение на дузпи? 

Единствено Япония и Канада успяха да пробият защитата на европейския тим и вкараха по едно попадение, като към момента отборът на Златко Далич играе много солидно в отбрана, въпреки, че в нападение определено изпитва доста проблеми. Sesame.bg предлага изключително висок коефициент за Хърватия да победи след изпълнение на дузпи  (21.00), както успя да направи и срещу добре тактически подреденият Япония в 1/8 финалите. Определено целият отбор на символичните домакини в срещата ще трябва да помага в защита, а това е предпоставка за много единоборства и картони, а ставката за над 3.5 картона в срещата е 2.40. 

Вижте още: Прогнозите на специалистите за срещата в предаването "Точно попадение"

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички