Олимпийски шампион тормози приятелка с голи снимки и извратени видеа


Олимпийски шампион тормози приятелка с голи снимки и извратени видеа

1879 0

Двукратният олимпийски шампион в халфпайпа Шон Уайт се забърка в сериозни неприятности. Той бе обвинен от Лена Завайде, че се е домогвал сексуално до нея и я е преследвал.

Завайде, която е била барабанистка в рок-групата на спортиста, твърди, че в продължение на няколко години Уайт и е изпращал неприлични текстове, видеа и снимки.

Лена е заявила, че е получавала от спортиста снимки на еректиралия му член, както и извратени порноклипове. Един такъв клип изобразявал как млада двойка убива мечка, след което прави секс върху трупа на животното.

London, you've won my heart ❤️

Снимка, публикувана от Lena Zawaideh (@sacre_cool) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Завайде също така има финансови претенции към сноубордиста, който, според думите й, й дължи за работата в рок-групата повече от 40 000 долара.

"Започнах това дело, защото жените не трябва да толерираме тормоза на работното място. Шон Уайт не трябва да има право да прави всичко, което си поиска, защото е известен. Обидена съм, че се отнесоха така към мен и не мога просто да седя и да гледам как той прави същото с други жени", каза барабанистката пред "TMZ".

Шон Уайт потвърди, че е изпращал на момичето различни снимки и видеа.

"Преди много години си пишех с приятелка, която сега използва тези съобщения умело. Изборът на момент за такива изявления никак не е случаен и ние енергично ще се защитим в съда", заяви Уайт.

Източник: Eurosport

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички