ПРОГНОЗА за Примера: Леванте - Реал Мадрид


ПРОГНОЗА за Примера: Леванте - Реал Мадрид

1135 0

Леванте - Реал Мадрид, 22:00 часа, 02 март

Реал Мадрид гостува във Валенсия на последния в класирането на Примера Дивисион Леванте. Раздираният от контузии и скандали тим на "Белия балет" ще се опита да измие срама от загубата в градското дерби срещу Атлетико през уикенда.

Реал на практика изгуби шансове за титлата след като изостава с цели 12 точки от лидера Барселона 12 мача преди края на сезона. Това обаче не означава, че "кралете" са се предали. 

Леванте са последни в класирането и са в слаба форма - само една победа в последните 5 мача. Реал Мадрид е в серия от 7 поредни победи над този съперник, три от тях именно на неговия стадион, включително победа с 0:5 в последната си визита там. Напрежението покрай Роналдо и целия отбор е огромно и това е чудесно място на което Реал може да излезе от дупката, в която се намира.

Големите отбори доказват, че са големи именно в такива моменти и аз смятам, че въпреки контузиите на Бензема, Бейл, Марсело, Модрич и наказанията на Рамос и Карвахал, мадридчани ще спечелят мача с лекота.

Коефициент от 1.45 за победа за гостите е доста примамлив, но аз ще отида по-далеч и ще прогнозирам победа с разлика за Реал Мадрид.

Прогнозата на Sportlive.bg: Знак - 2 (1.45), Знак - 2 с хендикап (2.20)

Рискови прогнози: Роналдо да отбележи първия гол в мача (3.40), точен резултат - 0:2 (8.00.)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички