ПРОГНОЗА за Евро 2016: Португалия - Исландия


ПРОГНОЗА за Евро 2016: Португалия - Исландия

2782 0

Един от скритите фаворити на Европейско първенство по футбол 2016 Португалия стартира днес своята кампания в мач срещу абсолютния дебютант и аутсайдер Исландия.

Португалия - Исландия, 22:00 часа, 14 юни

Сериозен спор се развихри в офиса на Sportlive.bg относно на пръв поглед не особено интересния мач Португалия - Исландия. Това ме провокира да напиша прогноза и виждането си за този мач. Според мен дори само класата на Роналдо ще е достатъчна за успех на иберийците.

Кристиано спечели Шампионската лига преди по-малко от месец и въпреки че безспорно беше най-добрия играч на "белите" в турнира, финалният мач не беше от най-добрите за него. Роналдо е повече от жаден да отвърне на критиците си и Евро 2016 е прекрасна възможност за него.

Да, вярно е че Португалия не разполага с достатъчно на брой класни играчи, с които Роналдо е свикнал да играе, но отборът е на едно много прилично за Европа ниво и победата срещу Исландия е най-логичният изход.

В пет от последните си шест контроли преди Евро 2016 Исландия допусна поне един гол във вратата си, като записа цели четири загуби и само две победи.

В навечерието на първенството Роналдо и компания загубиха от Англия с 1:0, но спечелиха две убедителни победи със 7:0 над Естония и 3:0 над Норвегия.

Надявам се и очаквам головата серия на Португалия да продължи и да се изсипе с пълна сила над симпатичните островитяни.

Прогнозата на Sportlive.bg: Португалия да отбележи два или повече гола в мача - 1.80, Роналдо да отбележи гол в срещата - 1.90.    

Рискова прогноза:  Португалия да отбележи три или повече гола в мача - 3.50, Роналдо да отбележи два или повече гола в срещата3.40.                     

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички