СНИМКА: Кой пръв успя да поздрави Костадинова за медала в Токио?


СНИМКА: Кой пръв успя да поздрави Костадинова за медала в Токио?
Снимка: LAP.bg

2589 0

Първата българска медалистка Антоанета Костадинова не можеше да скрие емоциите си от това, което постигна по време на Олимпийските игри в Токио, и то още в 3-ия ден на Игрите. Родната представителка спечели сребърен медал за България, след като в епичен финал стигна до последната стрелба, но рускинята Виталина Бацарашкина "измъкна" златото с два феноменални изстрела във финалното надстрелване. 

Тони водеше след 2-ия рунд до самия край, но записа най-слабия си изстрел във финалния рунд (9.0) и не успя да се пребори за златото, но това нямаше значение, след като тя се добра до призьорските места на 3-ото си участие на Летни игри. И радостта ѝ беше огромна. 

Първа до родната представителка, за да ѝ честити, се добра гъркинята Анна Коракаки, с която Костадинова е много добра приятелка. Коракаки прегърна сребърната медалистка и първа я поздрави за неочаквания от мнозина успех. 

Въпреки мерките на домакините, и треньорът на Костадинова - Христо Христов, успя да стигне до своята състезателка и двамата се прегръщаха дълго преди церемонията по награждаването. 

"Благодаря най-вече на моя треньор. Той ме караше да продължавам и да стискам зъби до последно", каза щастливата медалистка след награждаването - какво още каза Костадинова за успеха четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Безрадостните дни, в които "Златната топка" Герд Мюлер кротко угасна

Днес стана ясно, че във вчерашния ден - 14 август, е угаснал Герд Мюлер - великият германски футболист и носител...

Реклама

Най-четени новини


виж всички