Антоанета Костадинова: Цветът на медала от Олимпийски игри няма значение!


Антоанета Костадинова: Цветът на медала от Олимпийски игри няма значение!
Снимка: GettyImages

4783 0

Щастливата Антоанета Костадинова беше категорична, че на Олимпийски игри няма никакво значение какъв е цветът на медала, а важното е, че той е бил завоюван. Тя не можеше да скрие истинските си чувства и беше изключително емоционална непосредствено след триумфа си в Токио. 

Както е известно, Костадинова взе първи медал за България в дисциплината 10 метра въздушен пистолет, въпреки че влезе с 6-и резултат след квалификациите и не беше поставяна сред фаворитите за медал. 

"Трудно е да коментирам нещо такова, защото го чаках много дълго. Много съм щастлива и благодаря на всички, които са замесени в това нещо, най-вече на моя треньор. Той ме караше да продължавам и да стискам зъби до последно", каза развълнуваната Тони пред БНТ1, като сподели и мнението си за това, че един изстрел я лиши от златото. 

"Всъщност, в момента не оценявам точно това, че съм загубила златото, а предпочитам да се радвам на среброто. Няма значение какъв е медалът, важното е, че го има. Това чувство не може да се сравни с друго. Щом Господ ми е отредил това, аз съм щастлива за среброто. Засега (смее се)", каза тя. 

"Вярвам, че нещата се подреждат, след като една жена вече уреди личния си живот - има си съпруг и има две прекрасни деца, които те са моето злато в живота, и така. Вярвам, че те са моето съкровище", каза Костадинова за ролята на семейството. 

Вижте кога са следващите участия в програмата на българите на Олимпийските игри в Токио!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички